TRAMPLING!

Mistress Emma The Hague, Meesteres Emma Den Haag, Trampling

Mijn Meesteres geeft mij de opdracht op de grond te gaan liggen, “op je rug slaaf!” Zij is mijn Meesteres en mag mij gebruiken zoals het haar belieft en dus gehoorzaam ik haar onmiddellijk. En het is dat moment waarop ik mij realiseer dat ik slechts een simpele deurmat voor haar ben, niks meer dan dat.

Gracieus stapt zij op mijn borstkas, eerst een voet en al snel ook haar tweede voet. Zachtjes loopt zij heen en weer over mijn lichaam, van mijn borstkas tot op mijn buik. Snel draait zij zich op haar hakken om en dat is zo pijnlijk dat ik kerm van de pijn. De punt van haar schoen wijst naar mijn tepels. “Is dat niet de perfecte plek voor mij slaaf?” Zij plaagt mij, kietelt mijn tepels met de hoge hakken van haar pumps. En net op het moment dat ik er aan denk hoe prettig dat is verplaatst zij haar hele gewicht op die voet. Het is zo pijnlijk dat de tranen in mijn ogen schieten van de pijn. Dan zet mijn Meesteres haar andere hak in mijn andere tepel en ik voel haar diep wegzakken in mijn borst.

Mijn Meesteres beweegt zich weer, kleine stapjes op mijn hele lichaam. Als zij na een klein sprongetje op mijn lichaam land schreeuw ik het weer uit van de pijn. Ik ben ook zo zwak, ik kan amper het gewicht van mijn Meesteres dragen, ik schaam mij hier enorm voor, zelfs dat kleine beetje kan ik nauwelijks aan. Het volgende moment voel ik haar hoge hakken tikken tegen mijn penis en mijn ballen. Ik weet wat nu gaat komen, zij zal op mijn scrotum staan en genieten van het moment waarop ik begin te huilen van de pijn en smeek om genade. “Moet ik je er nog een keer aan herinneren dat je slechts een deurmat bent slaaf?” Zij loopt, springt en stapt op mij. Ik ben de deurmat en zij loopt op mij.

Read English version here