SLAAFEIGENAARSSCHAP

Natuurlijk ben jij van harte welkom voor elke vorm van het BDSM-spel maar de hamvraag zal altijd zijn hoe onderworpen ben jij werkelijk? Neem jij jouw dienstbaarheid aan jouw Meesteres serieus of niet? Is adoratie en verafgoding onderdeel van jouw dagelijkse leven? Op welke manier slaaf, zul jij jouw totale devotie aan mij jouw Meesteres bewijzen?

Ik zie voor jou maar een mogelijkheid. Jij draagt aan mij jouw aller dierbaarste bezit over. Jij geeft mij jouzelf in eigendom! Jazeker, jij laat mij het eigendom krijgen van jouw lichaam, jouw brein, ziel, gedachten, wensen en behoeftes. EN let nu goed op: mij het eigendom geven betekent dat ik het uitsluitende en exclusieve recht krijg te doen met jou wat ik wil, wanner ik daar zin in heb en op de momenten die mij het beste uitkomen. Ik zal met jou spelen, jou gebruiken, jou breken omdat het kan en omdat ik dat mag als jouw eigenaresse. Als ik jou taken opdraag dan zul jij voor mij werken en datgene uitvoeren dat ik van jou verlang zonder dat jij hier iets voor terug verwacht.

Jij bent altijd beschikbaar voor mij en je zult geen uitvluchten verzinnen. Je bent totaal gefocust op de taken, altijd en overal! Jij zult mij beschermen en niets doen dat mij kan beschadigen, niet met opzet en ook niet per ongeluk! Je zult de schaarse tijd die ik aan jou besteed koesteren en waarderen. Jij zult die tijd verstandig gebruiken en mij niet regelmatig lastig vallen met vragen over de taken die ik jou opdraag. 

En vanzelfsprekend, ik ben tenslotte een Godin voor jou, zul jij mij verwennen en verrassen met kleine attenties, elke keer als jij mij komt bezoeken!

Jouw Meesteres heeft het recht jou te bezitten slaaf! Dus wanner ga jij mij laten zien wat jouw commitment is en geef jij mij wat is al rechtmatig en moreel van mij?

Lees hier de Engelse versie...