ONDERVRAGING

KUN JIJ EEN GEHEIM BEWAREN?

Ik weet dat jij de informatie hebt die ik hebben wil! Het zit in jouw hoofd en ik kan jou verzekeren dat ik te weten kom wat ik wil weten! Weet je, ik heb jou al gevangengenomen, de blinddoek voorgedaan, in de boeien geslagen en jou naar mijn geheime kerker gebracht. En dit alles is slechts het begin van het conditioneren, slechts het begin!

Dat ik jou hier bracht heeft een reden. Vertel mij alles wat jij weet. Geef mij nu de code en nee zeggen is geen optie! Vertel mij waar alles is verstopt? Waar zijn al die waardevolle spullen waar ik naar zoek? Vertel het mij, vertel het mij nu! Denk je nu echt dat jij mij dit verzoek kan weigeren? Luister, denk maar niet dat ik geduldig ga wachten tot dat jij mij geeft wat van mij is: de informatie die in jouw hoofd is verstopt.

Jij hebt waarschijnlijk geen enkel idee welke methodes ik heb jou te breken, of wel?

Als ik start met de marteling zul jij snel genoeg ontdekken wat ik allemaal kan en zal doen om jou aan het praten te krijgen. Misschien gebruik ik mijn veren en kietel ik de zolen van jouw voeten of wellicht plak ik jouw mond dicht met tape zodat het ademhalen al moeilijk wordt. Het wordt pas interessant als ik ga onderzoeken hoelang jij op jouw knieën kan zitten terwijl mijn rieten stok hard neerdaalt op jouw rug. Langzaam kleurt jouw rug rood en met elke slag gloeien de striemen meer en meer. En dan, dan vraag ik jou nog één keer mij te vertellen waar ik recht op heb.

Jij weigert nog steeds? Hoelang kun jij jouw hoofd onder water houden. Het wordt waterboarding genoemd en het voelt bijna als verdrinken. Ik kan jouw handen in ijs doen en al heel snel zul je het gevoel in jouw vingers verliezen. Maar misschien moet ik jou gewoon maar aan het kruis vastbinden en mijn zwepen het werk laten doen. En net als jij denkt dat dit het is zal ik, zonder een spoortje twijfel, mijn elektro kit gebruiken. Elektrocutie met een bijna dood ervaring is een zeer effectief middel jou aan het praten te krijgen.

Van tijd tot tijd zal ik jou vragen of je inmiddels bereid bent mij alles te vertellen. En vergis je niet slaaf, aan het einde van de dag geef jij al jouw geheimen bloot en vertelt mij alles. Jij dacht dat jij een geheim kon bewaren voor jouw Meesters? Ik dacht het niet!

Lees Engelse versie hier...