MASTURBEER VOOR MIJ!

MASTURBEER VOOR MIJ!

Het is toch wel duidelijk voor jou slaaf dat jij hier bent om mij te plezieren of niet? Wel slaaf, laat ik jou de kans geven jouw Meesteres eens te amuseren. Kijk mij aan! Ik, jouw Godin, zit op mijn hemelse troon. En ik zie in jouw ogen hoe mooi jij mij vindt. Hoe krachtig en machtig. Dat wind jou enorm op, is het niet slaaf?

Jij zult al mijn bevelen opvolgen heb je gezegd. Ok, begin met jezelf te spelen. Streel jouw penis, wrijf over jouw ballen en laat mij zien hoe opgewonden je bent! Trek jezelf af in een rustig tempo, en als ik het jou opdraag trek je sneller en steeds sneller. Maar let goed op slaaf! Jij kunt niet klaarkomen totdat jouw Meesteres jou daarvoor de toestemming geeft. Is dat duidelijk? Volledig duidelijk? Fijn, dank un je nu doorgaan met jezelf te spelen. Laat zien hoe toegewijd je bent. Oh ja, ik houd ervan jou te zien masturberen en bijna klaar te komen. Je bent zo dicht bij het door jou gewenste orgasme.

Ik zie in jouw ogen de steeds groeiende opwinding. Ik zie hoe moeilijk jij het hebt in het onder controle houden van jouw lust. Jij wilt zo graag klaarkomen maar mijn orders zijn volstrekt duidelijk. Streel jouw penis en speel met jouw ballen maar je komt niet klaar voordat ik jou daarvoor de toestemming verleen. Het is moeilijk, ik weet het maar onthoud voor wie jij dit allemaal doet, voor jouw Meesteres Emma!

Slaaf, weet goed dat, tot het moment waarop ik mijn toestemming verleen, jij niet zult weten of ik je laat komen of dat ik je voor een koude douche naar de badkamer stuur. De onzekerheid in jouw ogen geeft mij een fantastisch gevoel. Het doet mij zoveel plezier. Jij kunt je niet voorstellen hoezeer jouw Meesters zich amuseert als zij jou ziet kronkelen en jou hoort smeken om de bevrijding. Ik houd ervan de tranen van onmacht in jouw ogen te zien.

Maar dit is waar het bij totale onderwerping allemaal om draait. Ik beslis, jij volgt! De vraag is of jij wel in staat bent jouw Meesteres te volgen als de uitdaging zo groot is?

Lees Engelse verie hier...