KLEINE PENIS VERNEDERING

Mistress Emma Boots SPH

Wel slaaf, dus jij denkt dat de grootte er niet toe doet? Jij kleinzielige man, denk nog eens goed na! Want als ik zo naar jou kijk dan heb ik werkelijk geen idee waarom jij een man zou moeten worden genoemd. Dat kleine ding, noem jij dat nu echt een penis? Zelfs met een harde erectie ziet het er meer uit als een kleine worm, en ja, meer dan dat ben jij ook niet: een hele kleine worm.

Hoe durf jij jouw Meesteres zo te beledigen, met zo’n klein betekenisloos ding tussen jouw benen? Of was het om mij aan het lachen te maken? Ok, dan moet ik toegeven, dat is je dan goed gelukt. Ik heb hartelijk  moeten lachen als ik kijk naar dat dingetje dat jij jouw pikkie noemt. Ik ben er zeker van dat het voor jou niet mogelijk is succesvol intiem te zijn met een vrouw. Het is niet lang genoeg, niet dik genoeg, het zal nooit en te nimmer de behoeftes van een vrouw kunnen bevredigen. Wat een lachertje ben jij!

Slaaf, zoals bijna alle mannen, overschat jij het belang van wat jij hebt. Het is niks, betekent niets, jouw Meesteres is in het geheel niet onder de indruk. De grootte van jouw penis laat goed zien wat jij bent: niet veel! Ik weet zeker dat jouw vrouw of jouw vriendin is continue elders op zoek naar iets dat haar kan bevredigen. En wat te denken over dat zielige beetje sperma dat jij kan lozen met dat kleine piemeltje? Het dient nergens voor, helemaal nergens voor.

Oh, ben jij nu teleurgesteld? Je dacht echt dat je iets speciaals had? Wel, wees vooral teleurgesteld in jouzelf, ik weet zeker dat alle vrouwen hetzelfde geovel over jou hebben.

Read English version