GYNAECOLOGIE STOEL

GYNAECOLOGIE STOEL!

Nee, ik ben niet jouw dokter maar dat betekent niet dat ik jouw lichaam niet aan een grondig onderzoek zou moeten onderwerpen! Dus, ga zitten in mijn gynaecologie stoel, spreid jouw benen en dan zal ik eens kijken. Nee slaaf, ik zoek niet naar afwijkingen! Ik kijk alleen om vast te stellen hoe ik met jou kan spelen. Hoe kan ik het meeste plezier halen uit jouw lichaam terwijl ik volledige controle over jou heb.

Ik ga misschien jouw benen nog wat verder uit elkaar doen. Dat voelt niet zo lekker? Hm, dat doet mij wel veel plezier! Zo kan ik goed zien waar ik mijn dildo kan inbrengen en het is zoveel gemakkelijker te bepalen welke grootte jou zou passen. En wat te denken als ik mijn chirurgische handschoenen aandoe? .O ja slaaf, met een vinger, twee vingers of misschien wel met mijn hele hand kan ik via jouw anus naar binnen voor een uitgebreid rectaal onderzoek.

En mocht je denken te kunnen ontsnappen uit mijn stoel, denk nog eens goed na slaaf! Ik heb altijd nog de mogelijkheid jou met handen en voeten vast te binden. En jij weet heel goed dat ik erg houd van slaven die niet meer kunnen bewegen. Dat geeft mij alleen maar meer mogelijkheden met jou te spelen. Zie je deze grote injectiespuit? Zal ik die gebruiken jou te verdoven? Of gebruik ik die voor iets anders? Wacht maar af en dan zie jij vanzelf wel wat gebeurt, jouw onderzoek is nog niet ten einde.

Lees Engelse vierie hier...