GRENZEN

Iedereen, zonder uitzondering, heeft zo zijn grenzen. De cruciale vraag is natuurlijk, ken jij jouw grenzen? Weet jij wat jouw limieten zijn? Heb jij enig idee hoever jij kunt gaan? Hoeveel pijn of plezier jij kunt krijgen? Hoe diep jouw toewijding is voor jouw Meesteres? Weet jij hoeveel jij voor mij over wilt hebben?

Slaaf, het is mijn goddelijke taak jou te begeleiden! Jou naar jouw grenzen toe te brengen, deze te onderzoeken en uiteindelijk over te steken. Alleen ik heb de kracht en de macht jou de volgende fase van onderwerping te laten zien. Alleen ik, Meesteres Emma, ben in staat jou te laten zien dat je altijd een stap verder kunt gaan.

Wees niet bezorgd slaaf! Ik ben een professionele Meesteres! Ik weet dat jij aan jouw grenzen denkt maar alleen ik kan jou helpen jouw ware  limieten te vinden. Als wij eenmaal jouw grenzen hebben vastgesteld dan kan ik  een programma opzetten waarin jij leert om te gaan met de buitenste grenzen van jouw lichaam en geest. Natuurlijk kost dat tijd en energie! Maar jij zult van mij leren dat als jij eenmaal een grens hebt verkend en deze bent overgestoken, jij mij kunt vertrouwen als geen ander. Vertrouwen in mij op zoek naar jouw volgende limiet die wij dan ook weer samen overgaan. En zo bouwen wij aan hechte vertrouwensband en alleen met deze band kunnen wij werken aan de ontdekking van jouw diepste wensen en behoeftes. Alleen zo kan ik jouw lerares en gids zijn.

Ga je beginnen mij te vertrouwen slaaf? Mij vertrouwen op jouw ontdekkingsreis langs jouw grenzen? Mij vertrouwen als jouw gids en coach bij het doorbreken van jouw limieten?

Lees Engelse versie hier...