TEPEL SPEL – TEPEL MARTELING: GEVOELIG OF PIJNLIJK?

tepel marteling

TEPEL SPEL – TEPEL MARTELING: GEVOELIG OF PIJNLIJK?

Ik weet dat jij ervan houdt als ik jou aanraak, speciaal als ik een van de gevoeligste delen van jouw lichaam aanraak: jouw tepels. Als mijn vingertoppen jouw tepels strelen dan tril jij alsof een stroomstoot door jouw lichaam gaat. Jouw hele lichaam reageert op mijn zachte aanrakingen. Het zachte knijpen in jouw tepel, het zachtjes bijten, het brengt jou onmiddellijk in de zevende hemel. Ik zie de opwinding in jouw ogen en ik voel dat jij vanaf nu alles voor mij wil doen opdat ik maar doorga met jou dat heerlijke gevoel te geven.

Maar zoals altijd: al het plezier heeft een prijs! Want tenslotte ben jij hier alleen maar voor mijn plezier en ik laat jou slechts zolang genieten als ik daar behoefte aan heb. En als ik eenmaal heb besloten dat jouw genot moet overgaan in mijn genot dan merk jij dat onmiddellijk. Niet meer een zacht liefdevol kneepje in de tepel, oh nee, ik draai ze hard tussen mijn vingers. Ik zal je bijten tot jij het gevoel hebt dat je tepels van jouw lichaam vallen. Maar meer waarschijnlijk zal ik een keuze maken uit de enorme collectie tepelklemmen of -scharen. Ik houd ervan de werktuigen het zware werk voor mij te laten doen.

Opnieuw zie ik jouw lichaam trillen en schokken alsof elektriciteit door jouw lijf wordt gejaagd. Maar nu is het de pijn, niet het genot dat zorgt voor de heftige reacties van jouw lichaam. De opwinding in jouw ogen maakt plaats voor grote angst voor wat komen gaat. Je zult kermen van pijn als ik de tepelklemmen vastmaak. En ik verleng de duur en intensiteit van de pijn door wat gewichtjes te bevestigen aan de ketting die de klemmen verbind.  Het is dat moment dat jij je realiseert dat het genot van jouw Meesteres altijd op de eerste plaats komt waar ik het meeste van geniet. Jouw pijn, mijn plezier, dien mij met dat idee constant in jouw gedachten slaaf!

Lees de Engelse versie hier...