STRAP-ON

Mistress Emma heeft een fantastische complete uitrusting. Zo heb ik ongeveer 10 strap-ons. Verschillend in kleur, grootte en vorm. Om te beginnen geef ik jou de opdracht te spelen met mijn strap-on. Je mag likken, bijten en zuigen. Laat zien hoe ongelooflijk geil jij wordt van het spelen met mijn dildo. Smeek mij om het allemaal aan jou te geven. Ik wil het zien hoe hard jij het nu nodig hebt. En als ik denk dat de tijd er rijp voor is dan laat ik jou mijn strap-on voelen. Ik zorg ervoor dat jij mijn slet wordt, mijn eigendom. Ik zal je versteld doen staan met het gevoel van de Meesteres die jou neemt. En daarna? Jij zult zien dat je geen andere keus meer hebt dan mij te vragen om meer. Beste slaven, dit is heel verslavend. Als ik het eens bij jou gedaan heb dan ben jij niet meer te houden. Er is maar een beeld op jouw netvlies en in jouw gedachten: die prachtige Meesteres Emma in haar latex catsuit met een enorme strap-on. De vrouw die jou tot waanzin drijft. Durf jij dit te proberen?