NEUKMACHINE: VOOR WIE IS HET PLEZIER?

NEUKMACHINE

NEUKMACHINE: VOOR WIE IS HET PLEZIER?

Sommigen verlangen er heftig naar terwijl anderen het zien als de ultieme vorm van gekleineerd worden: anaal genomen te worden door jouw Meesteres.

Voor mij is mijn slaaf neuken een zeer speciaal spel. Zodra hij op zijn knieën voor mij zit of gewoon voorover gebukt staat ben ik degene die de totale controle over hem heeft. Dit is wat mij plezier doet en bevredigd, jij hulpeloos op de grond terwijl jij wacht op de start van mijn spel. Alleen ik bepaal of jouw neuken een straf is of een genot. Zal ik genade kennen? Zal ik jou toestaan te genieten of niet?

Maar slaaf, als geen ander weet jij dat jouw Meesteres zich niet moet uitputten. Zij moet altijd fit zijn en daarom zijn het de slaven die haar het zware werk uit handen nemen, haar pijn ondergaan en accepteren wat Meesteres dan ook voor hen in petto heeft. En daarom ben ik zo blij dat ik ook beschik over een neukmachine. Nadat ik jou vast heb gebonden zal ik de machine installeren, de juiste maat dildo plaatsen en de machine aanzetten. En terwijl ik relaxed in mijn stoel zit, mijn nagels verzorg, een glossy tijdschrift lees of geniet van het zoete cadeautje dat jij voor mij mee hebt genomen zal de machine zijn werk doen. In en uit, in en uit. Misschien verhoog ik de snelheid of ben ik in de verleiding jou dieper te penetreren. Zal het plezierig zijn? Zeker voor mij maak ik kan niet beloven dat het voor jou een prettige ervaring zal zijn.

Ik zal naast je zitten en heel af en toe zal ik naar jou gluren. Ik hoor jou kreunen, ik zie de tranen over jouw wangen rollen als de pijn te heftig wordt. Ik negeer jouw smeekbede om te stoppen omdat, en jij weet dat heel goed slaaf, jij hier bent voor mijn plezier, voor mijn genot en nergens anders voor.

Lees de Engelse versie hier...