MELKMACHINE: TOT DE LAATSTE DRUPPEL!

Melkmachine

MELKMACHINE: TOT DE LAATSTE DRUPPEL!

Het moet heel moeilijk zijn voor jullie stadse jongens te begrijpen wat een melkmachine nu eigenlijk inhoudt. Welnu slaaf, ik ga jou duidelijk maken dat dit een apparaat is dat zo is ontworpen dat het jou het ultieme genot van een perfect orgasme kan geven. Maar pas op, het kan ook gebruikt worden om jou al jouw krachten te ontnemen als ik het ga gebruiken voor mijn plezier.

Je mag heel even fantaseren slaaf: jouw Meesteres begeleidt jou en leert jou op te bouwen naar het ultieme perfecte orgasme. Ik bind jou vast op het bed en jij kunt daarna geen kant meer op. Dat is het moment waarop ik de melkmachine pak, deze opstart en daarna bouwen wij stap voor stap toe naar dat grote genot. Het zal jou meer dan eens aan de rand van klaar komen brengen maar omdat ik zowel het tempo als de intensiteit van de machine reguleer controleer ik jouw genot op elk moment. Realiseer je goed slaaf, het kost enkele uren van mijn waardevolle tijd jouw te helpen naar dat ultieme genot op te bouwen. En jij mijn slaaf zult hard moeten werken om dit doel te halen. Maar troost je met de gedachte dat het resultaat alle inspanningen waard is. Ik weet zeker nooit eerder heb jij zo’n orgasme beleefd, het is het beste aller tijden.

Aan de andere kant kan i kook besluiten de melkmachine alleen te gebruiken voor mijn genot. Ok, ik geloof best dat jij zult genieten van het eerste orgasme maar omdat de machine alleen stopt als ik dat wil blijft het doorgaan. De melkmachine gaat maar door, je krijgt een tweede orgasme, een derde, een vierde, een vijfde, een zesde ……. Ik zal de machine niet uitzetten en het eist jouw sperma op tot de allerlaatste druppel. Zul je dan nog genieten? Ik denk van niet slaaf! Jouw penis en ballen zullen pijn doen en je zult smeken om genade. Je ziet slaaf, er is altijd een risico als jij jouw Meesteres smeekt klaar te mogen komen, altijd!

 

Lees de Engelse versie hier ….