FINANCIËLE OVERHEERSING!

Mistress Emma Financial Domination

Zo, slaaf, dit is wat ik mij steeds opnieuw afvraag: begrijp jij eigenlijk wel het concept van ‘ik ben jouw eigenaar’? Jij ben mijn eigendom en nu wil ik dat je voor eens en voor altijd bewijst dat je dat snapt en dat je vanaf nu mij laat beslissen wat goed voor jou is en wat niet. Eind deze maand, als jouw baas jouw salaris heft gestort, dan zul jij naar mij overmaken waar ik recht op heb. Nu eindelijk zul jij beginnen te betalen voor mij en daarmee eindelijk mij laten zien hoe toegewijd jij werkelijk bent, hoezeer jij jouw Meesteres Emma wilt dienen!

Ik gun jou het genot mijn cash slave te zijn. Wij ontmoeten elkaar bij een vooraf afgesproken geldautomaat en dan zul jij dat geld opnemen dat mij toekomt. Je zult mij het geld geven, en natuurlijk zal ik glimlachen en jou bedanken. Ik zie dat dat de grootst mogelijke beloning voor jou is. En ik begrijp dat  jij nog een keer gelukkig wil zien en dus bied jij aan nog wat extra op te nemen. En daarna nog wat meer, en nog een keer wat meer. Het is immers jouw taak mij gelukkig te maken slaaf, dat is jouw verantwoordelijkheid.

Vanzelfsprekend, er zijn zoveel mogelijkheden mij een plezier te doen. Zo accepteer ik natuurlijk ook cadeaubonnen en misschien zie je nog andere mogelijkheden mij te geven waar ik recht op heb maar er is vanaf nu geen enkel excuus meer mij te geven wat mij toekomt of wel? Werk hard om jouw Meesteres te plezieren, maak overuren om mij te compenseren voor alle aandacht die ik jou schenk. En  natuurlijk, ik gun ook jou een kopje koffie zo af en toe, of wat zakgeld als jij je goed gedraagt. Maar vanaf nu zul jij de controle over jouw financiële handel en wandel aan jouw Meesteres overdragen. Want alleen Meesteres weet wat goed voor je is, zie jij dat niet ook zo slaaf?

Ik bepaal hoeveel geld jij elke dag van de week mag uitgeven. Soms 5 euro op een dag en misschien ook wel eens 15 op een andere dag. Het zou ook kunnen dat jij geen geld mag uitgeven. Ik zal jouw creditcard opeisen. Niet om geld te kunnen uitgeven maar simpelweg omdat jij dan aan mij toestemming moet vragen of jij iets mag uitgeven. En slaaf, wees er zeker van dat ik elke uitgave die jij wilt doen zal beoordelen op zin en rechtmatigheid.

Het maakt eigenlijk niet uit hoe ik jouw financiële leven controleer, je zult mij alles moeten uitlleggen. Wat was het doel van deze uitgave? Waarom heb je het uitgegeven? En reken er op, als ik denk dat jij mijn geld zinloos verkwist, dan zal ik onmiddellijk jouw dagelijkse limiet verder inperken. En je weet waarom slaaf! I controleer jouw verlangens, jouw wensen en daarom ben ik het, Meesteres Emma, die bepaalt hoe en waar en waarom jij geld mag uitgeven.

Read English version here