(FACE) SLAPPING!

Mistress Emma, Face slapping

Ik misdraag mij, mijn Meesteres straft mij. Ik vertel niet de waarheid, zij straft mij opnieuw. Ik behandel haar niet zoals zij verdient, een straf is op zijn plaats. En ik weet ook wel, elke keer als ik mijn Meesteres ontmoet moet ik eerlijk zijn over al mijn fouten en daarna de straf accepteren die zij voor mij in gedachten heeft.

Wat echt pijn doet is als zij, voor mij totaal onverwacht, mij in mijn gezicht slaat. Met de vlakke hand op mijn rechterwang en daarna nog een op mijn linkerwang. Nog een keer rechts en dan weer links, mijn wangen beginnen te gloeien en mijn oren suizen. Ik probeer de volgende slag in mijn gezicht te ontwijken. “Sta stil, slaaf!” een duidelijke opdracht voor mij en opnieuw raakt haar vlakke hand min gezicht, rechts en links. Tranen schieten in mijn ogen met elke tik die zij uitdeelt. Mijn hoofd draait en ik moet iets vastgrijpen om niet mijn evenwicht te verliezen. Ik zie sterretjes elke keer als haar vlakke hand op mijn gezicht land.

Niet altijd is het mijn gezicht dat de klappen op moet vangen. Soms laat zij mij mijn handen op de tafel leggen en slaat zij hard op mijn handen. Het is net als vroeger op school, zeker als mijn Meesteres een liniaal of een riet gebruikt om mij te slaan. Ik vraag mij wel eens af of mijn billen soms haar favoriete plekje is om mij een ‘klap – behandeling’ te geven is. Haar hand kan zo hard mijn billen raken, je kunt je niet voorstellen welke kracht dan op mij los gelaten wordt. De afdruk van haar lieftallige kleine handen zijn soms dagenlang zichtbaar op mijn kont. Ik begrijp niet hoe zij zo’n enorme kracht kan ontwikkelen maar misschien is dit het zoveelste bewijs van haar grootsheid. En ik? Ik accepteer alle klappen die ik krijg, ik weet immers dat dit het enige juiste is!

Read English version