Boek nu jouw sessie met mij!

Ik ben haar persoonlijke eigendom!

Boek nu jouw sessie met mij!

Telefoon/WhatsApp +31 68 430 17 01

Durf jij mij nog ontmoeten na al hetgeen jij hier hebt gezien en gelezen? Heb je ballen genoeg voor zo’n bijzondere ervaring? Als dat zo is dan mag je mij bellen of contact opnemen via WhatsApp. Dat kan elke dag tussen 09.00 en 22.00.

Je kunt mij niet bereiken? Maak je geen zorgen, ik bel je terug zodra ik daar de gelegenheid voor heb. Tijdens mijn sessies heb ik vanzelfsprekend de telefoon op stil staan, niemand kan of mag mij storen tijdens het spel. Jij zou het ook niet fijn vinden als ik tijdens mijn sessie met jou steeds gestoord wordt door de telefoon om zo een volgende sessie te organiseren, of niet?

Ik doe geen sessies gedurende de nacht. Je snapt dat ik mijn schoonheidsslaapje hard nodig heb. Dus als je wilt dat ik langer met jou speel boek dan gerust een hele dag!

Let op! Wil je een sessie met mij boeken dan is een aanbetaling verplicht!!!

Read English version here...